Rüyada dama çıkmak

Rüyada dama çıkmak iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, güzel bir döneme girileceğine, kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada dama çıkmak gördüyseniz:

  • Çevrenizle ilgili duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız.

Rüyada merdivenle dama çıkmak sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dama çıkmak ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına inanılır.

Rüyada bir dama çıkmak çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına işaret eder.

Rüyada yüksek dama çıkmak sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada dama taşı görmek hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada damdan dama uçmak sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına işaret etmektedir.

Rüyada damdan dama atlamak çok mutlu günler geçireceğine, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine tabir olunur.

Rüyada dama çıktığını görmek yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments