Rüyada damdan dama atlamak

Rüyada damdan dama atlamak mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, zararlarını telafi edeceğine, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, işlerinin çoğalacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine yorulmaktadır.

Rüyada damdan dama atlamak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendiren konularda kendi kararlarınızı bizzat kendiniz vermelisiniz.

Rüyada damdan dama atlamak maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, atılım yapacağına, ileriye gideceğine rivayet eder.

Rüyada damdan dama uçmak kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, tüm planların zamanında neticeleneceğine rivayet eder.

Rüyada dama taşı görmek insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına delalet eder.

Rüyada merdivenle dama çıkmak sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına delalet eder.

Rüyada dama çıktığını görmek atılan adımların boşa gideceğine, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dama çıkmak çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek dama çıkmak önemli ve büyük adımlar atacağına, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına inanılır.

Rüyada bir dama çıkmak sorunların yakın zaman içinde artacağına, hayal kırıklığına düşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments