Rüyada damdan dama uçmak

Rüyada damdan dama uçmak deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına işaret eder.

Rüyada damdan dama uçmak gördüyseniz:

  • Kararınızı vermeden önce, duygularınızı sakin şekilde gözden geçirmeniz gerekiyor.

Rüyada damdan dama uçmak sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada damdan dama atlamak helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine tabir olunur.

Rüyada dama taşı görmek cesaret gerektiren işlere gireceğine, mesleğindeki başarısının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek dama çıkmak endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada merdivenle dama çıkmak iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına işarettir.

Rüyada dama çıkmak büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine alamet eder.

Rüyada bir dama çıkmak daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, rüya sahibinin işlerinin açılacağına işaret eder.

Rüyada dama çıktığını görmek sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments