Rüyada yüksek dama çıkmak

Rüyada yüksek dama çıkmak kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, çok mutlu bir hayata sahip olacağına, keyifli günler geçireceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada yüksek dama çıkmak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizde bulunan sizden yaşça büyük kişilere karşı biraz temkinli olmanız gerekiyor.

Rüyada yüksek dama çıkmak iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına delalettir.

Rüyada bir dama çıkmak emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada merdivenle dama çıkmak bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına yorulmaktadır.

Rüyada dama çıkmak sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, maceralara atılacağına yorulur.

Rüyada dama çıktığını görmek sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, sahip olunan gücün kaybedileceğine delalettir.

Rüyada dama taşı görmek kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine inanılır.

Rüyada damdan dama atlamak zenginliğinin süreceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada damdan dama uçmak eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments