Rüyada dama taşı görmek

Rüyada dama taşı görmek sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına delalettir.

Rüyada dama taşı gördüyseniz:

  • Belli konularda anlaşmaya varabilirsiniz.

Rüyada dama taşı görmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada damdan dama atlamak büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir dama çıkmak eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, zenginliği bulacağına inanılır.

Rüyada dama çıkmak sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada merdivenle dama çıkmak yeni hobiler edinileceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına delalettir.

Rüyada yüksek dama çıkmak sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada dama çıktığını görmek hayırlı ve güzel günler göreceğine, aile hayatında çok güzel haberler alacağına yorulur.

Rüyada damdan dama uçmak aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments