Rüyada bir dama çıkmak

Rüyada bir dama çıkmak bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, işinde başarılı olacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir dama çıkmak gördüyseniz:

  • Resmi makamlarla olan işlerinizi veya varsa mahkeme işlerini halledin.

Rüyada bir dama çıkmak solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine işarettir.

Rüyada yüksek dama çıkmak böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dama çıkmak verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına inanılır.

Rüyada merdivenle dama çıkmak verilen  sözlerin tutulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine işarettir.

Rüyada damdan dama uçmak dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada dama taşı görmek kazancın günden güne daha da artacağına, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına işaret eder.

Rüyada dama çıktığını görmek kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada damdan dama atlamak sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments