Rüyada merdivenle dama çıkmak

Rüyada merdivenle dama çıkmak yenisinin başlayacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına rivayet eder.

Rüyada merdivenle dama çıkmak gördüyseniz:

  • Maddi konuları başka kişilerin halletmesine güvenmek yanıltıcı olabilir.

Rüyada merdivenle dama çıkmak eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek dama çıkmak sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada dama çıkmak uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına yorulur.

Rüyada bir dama çıkmak büyük bir yenilgi alacağına, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına delalettir.

Rüyada damdan dama uçmak maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, bekar ise evleneceğine alamet eder.

Rüyada dama taşı görmek hasta olan kişilerin hastalıklarını allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına inanılır.

Rüyada damdan dama atlamak aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine yorulur.

Rüyada dama çıktığını görmek başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments