Rüyada bir sürü ördek görmek

Rüyada bir sürü ördek görmek stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, mutluluğun kapıyı çalacağına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, kazancın daha da artacağına, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada bir sürü ördek gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşmayı ya da üzerinde uzlaşılması gereken bir konuyu kontrol etmeye çalışmamalısınız.

Rüyada beyaz ördek sürüsü görmek üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine işaret eder.

Rüyada ördek sürüsü görmek ele geçen paranın daha da artacağına, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir sürü ördek görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı yavru ördek görmek yaklaşan güzel günlere, endişeli durumların son bulacağına işarettir.

Rüyada yavru sarı ördek görmek özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada ördek almak yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına işaret eder.

Rüyada suda yüzen ördek görmek endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına inanılır.

Rüyada ördek kaz görmek itibarda meydana gelecek değişikliğe, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments