Rüyada suda yüzen ördek görmek

Rüyada suda yüzen ördek görmek eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, işlerin düzeleceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada suda yüzen ördek gördüyseniz:

  • Göz önünde bulunmaktan kaçınmamanız durumunda imajınızı güçlendirebilir ya da takdir edilebilirsiniz.

Rüyada suda yüzen ördek görmek kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına işarettir.

Rüyada suda ördek yakalamak çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, anne babanın hayır dualarının alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada suda ördek görmek yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine rivayet eder.

Rüyada gölde yüzen ördek görmek yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada yüzen ördek görmek çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizde yüzen ördek görmek darlıktan ferahlığa çıkılacağına, onlara değer vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada suda yüzen köpek görmek varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına işarettir.

Rüyada suda yüzen fare görmek hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments