Rüyada yavru sarı ördek görmek

Rüyada yavru sarı ördek görmek eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yavru sarı ördek gördüyseniz:

  • Başkalarını temsilen veya başkaları için yapacağınız konuşmalarda çok dikkatli olmalısınız.

Rüyada sarı yavru ördek görmek hayatının iyileşeceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına yorulur.

Rüyada yavru sarı ördek görmek sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada ördek yavrusu yakalamak endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, geçim derdinin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada siyah yavru ördek görmek mali olarak sıkıntıya düşeceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine işarettir.

Rüyada yavru ördek beslemek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine yorulur.

Rüyada ördek yavrusu ve civciv görmek heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına inanılır.

Rüyada ördek yavrusu almak sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına delalettir.

Rüyada ördek ve yavruları görmek yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments