Rüyada ördek kaz görmek

Rüyada ördek kaz görmek büyük bir mala sahip olacağına, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, günbegün kötüleşeceğine, özel hayatında mutluluğu yakalamasına, evlenme yolunda adım atacağına, asla yüksünmeyeceğine, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ördek kaz gördüyseniz:

  • Yanıltıcı hikayeler anlatan veya doğru olmayan tablolar çizen kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada ördek kaz görmek bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada kaz ve ördek yavrusu görmek darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına rivayet eder.

Rüyada kaz yada ördek görmek bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına alamet etmektedir.

Rüyada ördek ve kaz görmek uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına işaret eder.

Rüyada kaz ördek tavuk görmek daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada ölmüş kaz görmek neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına delalettir.

Rüyada kaz ve yumurta görmek yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada kazma görmek eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments