Rüyada ördek sürüsü görmek

Rüyada ördek sürüsü görmek kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ördek sürüsü gördüyseniz:

  • Olmasını çok istediğiniz şeyleri elde etmenize yardım edebilecek ilginç olaylar yaşanabilir.

Rüyada beyaz ördek sürüsü görmek maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine işaret eder.

Rüyada bir sürü ördek görmek hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine işarettir.

Rüyada ördek sürüsü görmek zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına delalet eder.

Rüyada ördek avlamak allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada denizde ördek görmek büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah ördek yavrusu görmek zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına inanılır.

Rüyada ördek doğurmak alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Rüyada ördek ve tavuk görmek alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, başarılı işlere imza atılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments