Rüyada ördek almak

Rüyada ördek almak ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, hatalarından erken döneceğine, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına yorulur.

Rüyada ördek almak gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi geliştirmeye çalışmalısınız.

Rüyada beyaz ördek yakalamak kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yolunmuş ördek görmek var olan hastalıklarının şifa bulacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada ördeklerle yüzmek malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil başlı ördek yakalamak sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine delalet eder.

Rüyada ördek sesi duymak kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına delalet eder.

Rüyada ördek yavrusu beslemek gösterilen sabrın tükeneceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada civciv ve ördek yavrusu görmek işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine inanılır.

Rüyada yavru ördek görmek kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments