Rüyada bir kadının dudağından öpmek

Rüyada bir kadının dudağından öpmek bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine, sonu hayırlı olacak bir izdivaca, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, böylece hayatının da düzene gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kadının dudağından öpmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, kariyerinizi veya genel anlamda mesleğinizle ilgili bazı konuları hafife almamalısınız.

Rüyada kadını dudağından öpmek bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine inanılır.

Rüyada bir kadını dudaklarından öpmek işlerinin düşeceğine, insanlar arasında yüceleceğine yorulur.

Rüyada kadının dudağından öpmek yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, eşler arasında bir soğukluk olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kadını dudağından öpmek ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadınla dudaktan öpmek böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, onları gücendireceğine delalettir.

Rüyada kadını dudaktan öpmek yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, insanlara yol göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kadının dudağından öpmek elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine inanılır.

Rüyada kocasını dudaktan öpmek olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments