Rüyada kadınla dudaktan öpmek

Rüyada kadınla dudaktan öpmek evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, ana baba için büyük bir ev alınacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, uzun süre bu durumun devam edeceğine, verimi ve başarıyı yakalayacağına, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına tabir olunur.

Rüyada kadınla dudaktan öpmek gördüyseniz:

  • Çok parlak bir öneri veya teklifin diğer olasılıkları gölgelemesine izin vermemelisiniz.

Rüyada bir kadını dudağından öpmek buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kadını dudaktan öpmek çok üzüleceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına işarettir.

Rüyada kadının dudağından öpmek zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına işaret eder.

Rüyada kadınla dudaktan öpmek uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kadının dudağından öpmek sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kadını dudaklarından öpmek mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, haksızlıklara uğrayan rüya sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine yorulur.

Rüyada kadını dudağından öpmek keyfinin ve moralinin kaçacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada akrabayı dudaktan öpmek keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments