Rüyada kadını dudağından öpmek

Rüyada kadını dudağından öpmek sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine alamet eder.

Rüyada kadını dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Herkesi memnun etmek çok kolay olmayabilir.

Rüyada kadınla dudaktan öpmek teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kadının dudağından öpmek sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına delalet eder.

Rüyada kadını dudağından öpmek bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada kadını dudaktan öpmek büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına inanılır.

Rüyada kadının dudağından öpmek dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada bir kadını dudağından öpmek gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kadını dudaklarından öpmek sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dudaktan öpmek kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments