Rüyada kocasını dudaktan öpmek

Rüyada kocasını dudaktan öpmek hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, kendi işine sahip olacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine işarettir.

Rüyada kocasını dudaktan öpmek gördüyseniz:

  • Bir insan istemeden önce vermesini bilmelidir.

Rüyada kocasını dudaktan öpmek ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, rakiplerinin üzüleceğine delalettir.

Rüyada kocasıyla dudaktan öpüşmek eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, galibiyetlerinin de çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir dudaktan öpmek iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına tabir olunur.

Rüyada kadını dudağından öpmek hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine işarettir.

Rüyada kızı dudaklarından öpmek insanlığıyla herkese örnek olacağına, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada bebeği dudağından öpmek girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına alamet eder.

Rüyada bir erkeğin dudağından öpmek çok büyük zorluklar çekeceğine, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini dudaktan öpmek hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments