Rüyada bir kadını dudağından öpmek

Rüyada bir kadını dudağından öpmek korkulan bir şeyin başa geleceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, ondan faydalanacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, mesai saatlerinin de uzun olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kadını dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Bağlılığınız karşılıksız kalmayacak.

Rüyada bir kadının dudağından öpmek rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına alamet eder.

Rüyada kadını dudağından öpmek daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadını dudaktan öpmek rahat ve huzurlu olunacağına, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadının dudağından öpmek borçlarını kolayca ödeyeceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine delalet eder.

Rüyada kadınla dudaktan öpmek mutluluğunun artacağına, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kadını dudağından öpmek akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine delalettir.

Rüyada bir kadını dudaklarından öpmek çok büyük kazanç sağlanacağına, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin kişiyi dudaktan öpmek üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments