Rüyada kadının dudağından öpmek

Rüyada kadının dudağından öpmek kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, rahatının da yerine geleceğine, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine yorulur.

Rüyada kadının dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Hayatınızdaki bazı ilişkileri sonlandırmak veya bağları kopartmak isteyebilirsiniz.

Rüyada kadının dudağından öpmek karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına delalettir.

Rüyada kadını dudaktan öpmek uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, kolay yollardan rızık sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada kadını dudağından öpmek ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada bir kadını dudağından öpmek başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadınla dudaktan öpmek yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına işarettir.

Rüyada bir kadının dudağından öpmek gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kadını dudaklarından öpmek çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına inanılır.

Rüyada annesini dudaktan öpmek bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, büyük düşüneceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments