Rüyada bir kadını dudaklarından öpmek

Rüyada bir kadını dudaklarından öpmek hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, işlerin yavaşlayacağına, geleceğin güzelliklerle dolacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine işarettir.

Rüyada bir kadını dudaklarından öpmek gördüyseniz:

  • Sanatsal, yaratıcılık gerektiren veya maddi konularda başkalarının verdiği sözlere göre hareket etmemenizde fayda var.

Rüyada kadını dudaktan öpmek mutlu ve huzurlu olacağına, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulur.

Rüyada kadının dudağından öpmek geçim sıkıntısına düşüleceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine yorulur.

Rüyada bir kadını dudağından öpmek karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine yorulur.

Rüyada bir kadını dudaklarından öpmek onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadınla dudaktan öpmek yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadını dudağından öpmek herkesin rahat edeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kadının dudağından öpmek kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bi kızı dudağından öpmek kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerinin düşeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments