Rüyada kadını dudaktan öpmek

Rüyada kadını dudaktan öpmek insanlar tarafından takdir edileceğine, derdin ve sıkıntının biteceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, acı veren durumların vuku bulacağına, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, onların güvenini sarsacağına, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine delalet eder.

Rüyada kadını dudaktan öpmek gördüyseniz:

  • Evinizi, bazı gayrimenkullerinizi veya duygusal yaşamınızı ilgilendiren konular hızlanıyor.

Rüyada kadını dudaktan öpmek gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine tabir olunur.

Rüyada kadının dudağından öpmek aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadını dudağından öpmek karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kadını dudağından öpmek gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada bir kadını dudaklarından öpmek mal kayıpları da yaşayacağına, kolay kolay pes etmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kadının dudağından öpmek nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadınla dudaktan öpmek ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğinin dudağından öpmek şansın döneceğine, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments