Rüyada başkasının zayıfladığını görmek

Rüyada başkasının zayıfladığını görmek mutsuz ve moralsiz olacağına, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, çözümlere kavuşacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına yorulur.

Rüyada başkasının zayıfladığını gördüyseniz:

  • Doğru şeyleri doğru nedenlerle yapmalısınız.

Rüyada eski sevgilinin zayıfladığını görmek hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına rivayet eder.

Rüyada bacaklarının zayıfladığını görmek kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada başka birinin zayıfladığını görmek makam sahibi olacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına işaret eder.

Rüyada şişman birinin zayıfladığını görmek sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine delalettir.

Rüyada kocasının zayıfladığını görmek belli bir kazanç elde edileceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına yorulur.

Rüyada birinin çok zayıfladığını görmek onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir tanıdığının zayıfladığını görmek elini eteğini hayattan çekeceğine, maddi durum kötü ise zengin olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini zayıfladığını görmek sorunların atlatılacağına, başarısının azalacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments