Rüyada bir tanıdığının zayıfladığını görmek

Rüyada bir tanıdığının zayıfladığını görmek elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, giden birinin geri döneceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada bir tanıdığının zayıfladığını gördüyseniz:

  • Her alanda eşit alışveriş dengesini kurmanız istediğinizi almanızı sağlayabilir.

Rüyada tanıdığının zayıfladığını görmek renk ve eğlence geleceğine, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada bir tanıdığının zayıfladığını görmek daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına inanılır.

Rüyada kızının zayıfladığını görmek ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, verimli işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının çok zayıfladığını görmek bir birlikteliğin sona ereceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada şişman birinin zayıfladığını görmek darlıktan ferahlığa çıkılacağına, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka birinin zayıfladığını görmek canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada insanın zayıfladığını görmek hakkını yedirtmeyeceğine, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada babasının zayıfladığını görmek herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments