Rüyada şişman birinin zayıfladığını görmek

Rüyada şişman birinin zayıfladığını görmek ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, bereketli ve hayırlı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada şişman birinin zayıfladığını gördüyseniz:

  • Sizi belli tartışmaların veya güç mücadelelerinin içine çekmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada şişman birinin zayıfladığını görmek isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada şişmanken zayıflamak dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına delalettir.

Rüyada yakınının zayıfladığını görmek sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunun zayıfladığını görmek kendisini yıpratacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına işarettir.

Rüyada kilolu birinin zayıfladığını görmek yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, başına tekin olmayan olayların geleceğine tabir olunur.

Rüyada birinin çok zayıfladığını görmek ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada zayıfladığını görmek kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir başkasının zayıfladığını görmek sevdiği kişilere kavuşacağına, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments