Rüyada kendini zayıfladığını görmek

Rüyada kendini zayıfladığını görmek ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, işlerin düşeceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, ikisinin de çok rahat edeceğine, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada kendini zayıfladığını gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkan fırsatları hedefe giden yolda bir davet olarak görmelisiniz.

Rüyada babanın zayıfladığını görmek ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin zayıfladığını görmek çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının zayıfladığını görmek maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, hayatının güzelliği için her gün allah’a şükredeceğine alamet etmektedir.

Rüyada şişmanken zayıflamak elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocasının zayıfladığını görmek borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına alamet etmektedir.

Rüyada insanın zayıfladığını görmek az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada bir başkasının zayıfladığını görmek başarılarının bir ömür süreceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine tabir olunur.

Rüyada oğlunun zayıfladığını görmek evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, haklılığının anlaşılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments