Rüyada birinin çok zayıfladığını görmek

Rüyada birinin çok zayıfladığını görmek kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin çok zayıfladığını gördüyseniz:

  • Düşündüklerinizin gerçekleşmemesi sizi telaşlandırmasın kendinizi sakinleştirebilecek birşeyler bulmaya gayret etmelisiniz.

Rüyada annenin zayıfladığını görmek evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına delalettir.

Rüyada ölünün zayıfladığını görmek bazı ürünlerin piyasada azalacağına, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada şişmanken zayıflamak özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına işarettir.

Rüyada bir kişinin zayıfladığını görmek işlerinin günden güne açılacağına, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine inanılır.

Rüyada arkadaşının çok zayıfladığını görmek elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kimsenin zayıfladığını görmek muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına delalettir.

Rüyada çocuğunun zayıfladığını görmek huzur içinde yatacağına, engellerin aşılacağına inanılır.

Rüyada kocasının zayıfladığını görmek değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments