Rüyada eski sevgilinin zayıfladığını görmek

Rüyada eski sevgilinin zayıfladığını görmek ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, hayat daha olumlu bakılacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin zayıfladığını gördüyseniz:

  • Bazı iş veya projeleri tamamlamak için bilgi toplamanız gerekiyor.

Rüyada eski sevgilinin zayıfladığını görmek bilgi ile donanacağına, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına yorulur.

Rüyada sevgilinin zayıfladığını görmek kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına, korkularının üzerine gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada oğlunun zayıfladığını görmek içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin zayıfladığını görmek kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşın zayıfladığını görmek çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına tabir olunur.

Rüyada çok zayıflamak onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, güçsüz ve nefessiz kalacağına delalettir.

Rüyada annesinin zayıfladığını görmek yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına alamet eder.

Rüyada zayıflamak güzelleşmek maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments