Rüyada kocasının zayıfladığını görmek

Rüyada kocasının zayıfladığını görmek bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, çok büyük destek vereceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine delalettir.

Rüyada kocasının zayıfladığını gördüyseniz:

  • Bonkör olarak veya maddi olanaklarınızı kullanarak etkilemek istediğiniz kişiler olabilir.

Rüyada kocasının zayıfladığını görmek işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, hayıflanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bacaklarının zayıfladığını görmek bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada insanın zayıfladığını görmek güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada oğlunun zayıfladığını görmek kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına alamet eder.

Rüyada şişmanken zayıflamak çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına alamet eder.

Rüyada zayıfladığı görmek koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, ikisinin de çok rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada babasının zayıfladığını görmek huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin zayıfladığını görmek maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments