Rüyada başka birinin zayıfladığını görmek

Rüyada başka birinin zayıfladığını görmek dileklerinin yerine geleceğine, özel hayatında sessizleşeceğine, ticarete atılacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başka birinin zayıfladığını gördüyseniz:

  • Araştırmalarınızı arttırmanız gerekiyor.

Rüyada başka birinin zayıfladığını görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada oğlunun zayıfladığını görmek rüya sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, başarısının ve mutluluğunun artacağına alamet etmektedir.

Rüyada şişman birinin zayıfladığını görmek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada akrabanın zayıfladığını görmek bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin zayıfladığını görmek hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada bir tanıdığının zayıfladığını görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşın zayıfladığını görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada insanın zayıfladığını görmek kısa sürede hayatının düzene gireceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments