Rüyada bacaklarının zayıfladığını görmek

Rüyada bacaklarının zayıfladığını görmek sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bacaklarının zayıfladığını gördüyseniz:

  • Belli belirsiz tartışma yaratabilecek ortam veya kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada bacaklarının zayıfladığını görmek hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir başkasının zayıfladığını görmek hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına rivayet eder.

Rüyada kardeşinin zayıfladığını görmek insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına delalettir.

Rüyada ölünün zayıfladığını görmek onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada zayıfladığını görmek aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada eşinin zayıfladığını görmek fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına alamet eder.

Rüyada şişman birinin zayıfladığını görmek alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kişinin zayıfladığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Anonim

Ruyamda kendi bacaklarimi goruyorum ayyy nekadar zayiflamis diorum biyandan iyi olmusta buda baya zayif olmus ama diyorum kendi kendime