Rüyada yüksek yerde korkmak

Rüyada yüksek yerde korkmak işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, iyilik bulacağına, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, büyük bir gelir toplayacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek yerde korkmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ani bir değişiklik söz konusu olabilir.

Rüyada yüksek bir yerden atlamaktan korkmak uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada yüksek bir yerden korkmak kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, çok kötü hissedileceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek bir yerden düşmekten korkmak yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine yorulur.

Rüyada yüksek yerden korkmak kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada yüksek yerde korkmak kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına alamet eder.

Rüyada yüksek bir yerde korkmak yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına delalettir.

Rüyada yüksekten atlamaktan korkmak çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine alamet eder.

Rüyada yüksekten inmeye korkmak aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments