Rüyada yüksek bir yerden düşmekten korkmak

Rüyada yüksek bir yerden düşmekten korkmak öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, yüzün güleceğine, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına delalettir.

Rüyada yüksek bir yerden düşmekten korkmak gördüyseniz:

  • Sizi düşündüren sorunlardan da kurtulacaksınız.

Rüyada yüksek bir yerden düşmekten korkmak dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine yorulur.

Rüyada yüksekten düşmekten korkmak kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden korkmak bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek yerde korkmak çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden atlamaktan korkmak işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, esenlik, huzur ve saadet bulacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yerde korkmak sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek yerden korkmak kötü gününden de geri duracağına, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada yüksek bir yerden düşmek kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments