Rüyada yüksek bir yerde korkmak

Rüyada yüksek bir yerde korkmak çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, bol şanslı bir döneme girileceğine, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına işarettir.

Rüyada yüksek bir yerde korkmak gördüyseniz:

  • Kaliteye önem vermeniz gerekiyor.

Rüyada yüksek bir yerden korkmak hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yerden atlamaktan korkmak alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine işarettir.

Rüyada yüksek yerde korkmak evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerde korkmak kolaylığa kavuşacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden düşmekten korkmak hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek yerden korkmak sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine rivayet eder.

Rüyada yüksekten düşmekten korkmak daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine inanılır.

Rüyada çok yüksekten korkmak kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, ekmeğine leke süreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments