Rüyada yüksek yerden korkmak

Rüyada yüksek yerden korkmak kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, güzelleşeceğine, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine işarettir.

Rüyada yüksek yerden korkmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkabilecek bilgileri veya haberleri ya da yeni gelişmeleri mevcut planlarınızın devamlılığı yararına kullanabilir ya da gerekli değişikliklerin yapılmasını sağlayabilirsiniz.

Rüyada yüksek bir yerde korkmak emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden düşmekten korkmak makam ve kariyer sahibi olunacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine yorulur.

Rüyada yüksek bir yerden korkmak çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine delalettir.

Rüyada yüksek yerde korkmak bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına delalettir.

Rüyada yüksek bir yerden atlamaktan korkmak yoksulluktan sonra zengin olmaya, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden korkmak oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine delalet eder.

Rüyada yüksekten korkmak işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksekte olup korkmak iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments