Rüyada yüksek bir yerden atlamaktan korkmak

Rüyada yüksek bir yerden atlamaktan korkmak bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, kırgınlıkların geçeceğine, mutluluğu yakalayacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine alamet eder.

Rüyada yüksek bir yerden atlamaktan korkmak gördüyseniz:

  • Ortam netleştiğinde beklediğinize değdiğini görebilirsiniz.

Rüyada yüksek bir yerden atlamaktan korkmak ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine yorulur.

Rüyada yüksekten atlamaktan korkmak yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden düşmekten korkmak aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, variyet sahibi olacağına delalettir.

Rüyada yüksek yerden korkmak zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada yüksek yerde korkmak sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek bir yerden korkmak hayallerindeki insanla karşılaşacağına, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine delalettir.

Rüyada yüksek bir yerde korkmak parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek yerden suya atlamak borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments