Rüyada yüksek bir yerden korkmak

Rüyada yüksek bir yerden korkmak yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, çocuk sahibi olunacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir yerden korkmak gördüyseniz:

  • İş veya özel yaşamınızdaki ilişkilerinize farklı şekilde yaklaşmalısınız.

Rüyada yüksek yerde korkmak mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden atlamaktan korkmak yaşanan hastalıkların sona ereceğine, allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine delalet eder.

Rüyada yüksek bir yerden düşmekten korkmak yeni bir alışkanlık edinileceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerde korkmak takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına yorulur.

Rüyada yüksek bir yerden korkmak kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek yerden korkmak kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine inanılır.

Rüyada yüksekten atlamaktan korkmak sevdiklerinin hep yanında kalacağına, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına inanılır.

Rüyada yüksekte olup korkmak yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments