Rüyada yüksekten inmeye korkmak

Rüyada yüksekten inmeye korkmak uğranılan zararın paylaşılacağına, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, asla harama bulaşmayacağına, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksekten inmeye korkmak gördüyseniz:

  • Diğerlerini sizi desteklemeleri için ikna edebilirsiniz.

Rüyada yüksekten inmeye korkmak aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine delalet etmektedir.

Rüyada merdivenden inmeye korkmak rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, istediği makama geleceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı inmeye çalışmak patron koltuğunda oturacağına, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek yerden inmeye çalışmak şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına tabir olunur.

Rüyada uçurumdan inmeye çalışmak hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine alamet eder.

Rüyada çatıdan inmeye çalışmak haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, onuruna ve şerefine leke süreceğine alamet eder.

Rüyada merdivenden inmeye çalışmak sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada inme inmek eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments