Rüyada yüksekten atlamaktan korkmak

Rüyada yüksekten atlamaktan korkmak iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, duraklama yaşanacağına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksekten atlamaktan korkmak gördüyseniz:

  • Yeni gelişmeler sizi ilgilendirebilecek fırsatlar doğurabilir.

Rüyada yüksek bir yerden atlamaktan korkmak işlerinin bir anda bozulacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksekten atlamaktan korkmak geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada atlamaktan korkmak sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına inanılır.

Rüyada denize atlamaktan korkmak yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yükseklik korkmak bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine alamet eder.

Rüyada çok yüksekten korkmak bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksekten düşmekten korkmak dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek yerde korkmak borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments