Rüyada yüksek bir yerden düşmek

Rüyada yüksek bir yerden düşmek sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına inanılır.

Rüyada yüksek bir yerden düşmek gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmaların veya üzerinde mutabık kalınmış konuların üzerinden geçilmesi gerekebilir.

Rüyada yüksekten bir yerden düşmek kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden denize düşmek işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir yerden düşmekten korkmak gayrimenkul işine girileceğine, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir yerden düşmekten kurtulmak yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına alamet eder.

Rüyada yüksek bir yerden düşmek borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden yere düşmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, sevdiği birini kırmaya işaret eder.

Rüyada yüksek yerde düşmek hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, emellere ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden denize düşmek büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments