Rüyada yüksekten düşmekten korkmak

Rüyada yüksekten düşmekten korkmak hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına delalet eder.

Rüyada yüksekten düşmekten korkmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle ilişkileriniz ilgi alanlarınızı genişletmenize yardım edebilir.

Rüyada yüksekten düşmekten korkmak tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yerden düşmekten korkmak geçim sıkıntısı içine düşeceğine, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çatıdan düşmekten korkmak işlerinde başarısızlığa düşeceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada denize düşmekten korkmak hasret çekenlerin birleşeceğine, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada düşmekten korkmak güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, el açmayacağına yorulur.

Rüyada suya düşmekten korkmak herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada balkondan düşmekten korkmak ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına delalet eder.

Rüyada düşmek korkmak sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments