Rüyada yüksek bir binanın tepesinde olduğunu görmek

Rüyada yüksek bir binanın tepesinde olduğunu görmek sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, maddi sorumluluklarının artacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, işinden uzaklaşacağına, keyfin kaçacağına, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine inanılır.

Rüyada yüksek bir binanın tepesinde olduğunu gördüyseniz:

  • Taraf olmak istemediğiniz halde sizi sinirlendirici gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Rüyada kendini yüksek binanın tepesinde görmek çok ünlü bir kişi olacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir binanın tepesinde olduğunu görmek hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, giderlerin artış göstereceğine alamet eder.

Rüyada yüksek bir binanın tepesinde olmak ailevi sorunlar yaşanacağına, işinde çok büyük bereket göreceğine delalettir.

Rüyada yüksek binanın tepesinde olmak çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, rüya sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek binanın tepesine çıkmak tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına alamet eder.

Rüyada yüksek bina tepesinde olmak rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek bir binanın tepesine çıkmak bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bina tepesinde görmek umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments