Rüyada yüksek bina tepesinde olmak

Rüyada yüksek bina tepesinde olmak problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, birçok dedikoduya maruz kalacağına, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına inanılır.

Rüyada yüksek bina tepesinde olmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin inatları bir keçiyle diyalog kurmayı tercih etmenize neden olabilir.

Rüyada yüksek bir binanın tepesinde olduğunu görmek duyduğu endişenin iki kat artacağına, gerçek dostluklarına odaklanacağına işarettir.

Rüyada yüksek bina tepesinde olmak sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına delalettir.

Rüyada yüksek binanın tepesine çıkmak yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, günah işlemekten korunacağına alamet eder.

Rüyada yüksek bir binanın tepesinde olmak deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine alamet eder.

Rüyada yüksek binanın tepesinde olmak adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine delalettir.

Rüyada yüksek bir binanın tepesine çıkmak elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada kendini yüksek binanın tepesinde görmek eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada binanın tepesinden atlamak hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments