Rüyada yüksek bir binanın tepesinde olmak

Rüyada yüksek bir binanın tepesinde olmak çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, kusursuz bir yaşama kavuşacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine delalettir.

Rüyada yüksek bir binanın tepesinde olmak gördüyseniz:

  • Kendinizi estetik, romantik veya entelektüel yeni akımlara veya planlara kaptırabilirsiniz.

Rüyada kendini yüksek binanın tepesinde görmek her şeyin sarpa saracağına, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bina tepesinde olmak alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, anne baba duaları alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek binanın tepesinde olmak işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada yüksek bir binanın tepesinde olduğunu görmek sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada yüksek bir binanın tepesine çıkmak anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine işaret eder.

Rüyada yüksek binanın tepesine çıkmak ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, nice noksanlık içinde olduğuna rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir binanın tepesinde olmak kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, ünleneceğine delalet eder.

Rüyada tepede bina görmek sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments