Rüyada yüksek binanın tepesine çıkmak

Rüyada yüksek binanın tepesine çıkmak hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına, darlık ve yokluk çekmeyeceğine, üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına delalet eder.

Rüyada yüksek binanın tepesine çıkmak gördüyseniz:

  • Hoşça vakit geçireceğiniz güzel şeyler paylaşabileceğiniz ortamlarda bulunabilirisiniz.

Rüyada yüksek bir binanın tepesine çıkmak gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, hayal gibi bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek binanın tepesine çıkmak sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini yüksek binanın tepesinde görmek gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir binanın tepesinde olduğunu görmek daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına işarettir.

Rüyada yüksek bir binanın tepesinde olmak ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, gayrimenkul işine girip zengin olacağına delalet eder.

Rüyada yüksek bina tepesinde olmak sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına inanılır.

Rüyada yüksek binanın tepesinde olmak çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine işaret eder.

Rüyada binanın en tepesine çıkmak çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments