Rüyada kendini yüksek binanın tepesinde görmek

Rüyada kendini yüksek binanın tepesinde görmek yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, aksiliklerin başgöstereceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, para pul sahibi olacağına, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada kendini yüksek binanın tepesinde gördüyseniz:

  • Belli alanlarda istediğinizi alamayacağınız veya isteklerinizin gerçekleşmeyeceği konusunda net fikir sahibi olabilirsiniz.

Rüyada yüksek bir binanın tepesinde olduğunu görmek yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek binanın tepesine çıkmak çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini yüksek binanın tepesinde görmek onların bir dediğini iki etmeyeceğine, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına yorulur.

Rüyada yüksek bina tepesinde olmak parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, iyi şeyler yaşayacağına yorulur.

Rüyada yüksek binanın tepesinde olmak beklentilerine ulaşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada yüksek bir binanın tepesine çıkmak eline büyük fırsatlar geçeceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına alamet eder.

Rüyada yüksek bir binanın tepesinde olmak hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada binanın tepesinden düşmek hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments