Rüyada bina tepesinde görmek

Rüyada bina tepesinde görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, rüya sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine alamet eder.

Rüyada bina tepesinde gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşmayı ya da düzenlemeyi daha uygulanabilir hale getirebilecek iyi bir fikriniz olabilir ya da oluşabilir.

Rüyada binanın tepesine çıkmak satışların düşeceğine, variyetinin her geçen gün artacağına delalet etmektedir.

Rüyada bina tepesinde olmak sıkıntıların allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına işarettir.

Rüyada yüksek bir binanın tepesinde olduğunu görmek kolaylıklarla karşılaşacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek binanın tepesinde olmak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bina tepesinde görmek bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada yüksek bir binanın tepesine çıkmak gıybet edeceğine, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına yorulur.

Rüyada bir binanın tepesine çıkmak eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini binanın tepesinde görmek kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments