Rüyada yeşil taşlı bilezik görmek

Rüyada yeşil taşlı bilezik görmek bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, ele geçen paranın daha da artacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, akrabayla araya mesafe konulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, geçim derdinin olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil taşlı bilezik gördüyseniz:

  • Aniden gelişebileecek olaylar karşısında tavır almakta güçlük çekseniz bile uzun vadede işinize yarayacak konularda son derece başarılı adımlar atabilirsiniz.

Rüyada yeşil taşlı bilezik görmek uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, kazançlı işlere yatırım yapacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil taşlı bilezik takmak dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine rivayet eder.

Rüyada mavi taşlı bilezik görmek malının üstüne mal ekleyeceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Rüyada altın taşlı bilezik görmek sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi taşlı bilezik takmak kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, sorunların üstesinden geleceğine işaret eder.

Rüyada siyah taşlı bilezik görmek çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına işaret eder.

Rüyada taşlı altın bilezik görmek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz taşlı bilezik görmek sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments