Rüyada beyaz taşlı bilezik görmek

Rüyada beyaz taşlı bilezik görmek üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz taşlı bilezik gördüyseniz:

  • Herşeyi abartılı olarak ele alma eğilimindesiniz.

Rüyada beyaz taşlı bilezik görmek refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın taşlı bilezik görmek iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada taşlı bilezik takmak büyük bir üne sahip olunacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına işarettir.

Rüyada mavi taşlı bilezik takmak sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil taşlı bilezik görmek kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına işaret eder.

Rüyada siyah taşlı bilezik görmek uzun yaşayacağına, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına inanılır.

Rüyada yeşil taşlı bilezik takmak fesat ve kötü kimselerden olacağına, geleceğine bakacağına işaret eder.

Rüyada mavi taşlı bilezik görmek işlerin sürekli artacağına, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments