Rüyada siyah taşlı bilezik görmek

Rüyada siyah taşlı bilezik görmek karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, yağmur yağmamasına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, araba alınacağına, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, sadaka ya da zekat vereceğine, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah taşlı bilezik gördüyseniz:

  • Duygusal konular veya gerilim nedeniyle verimliliğiniz azalabilir.

Rüyada siyah taşlı bilezik görmek iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada taşlı bilezik takmak maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın taşlı bilezik görmek borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, özlem gidereceğine tabir olunur.

Rüyada mavi taşlı bilezik görmek çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, onu yalnız bırakmayacağına delalettir.

Rüyada yeşil taşlı bilezik görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada yeşil taşlı bilezik takmak geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, adaletin geleceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz taşlı bilezik görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada mavi taşlı bilezik takmak bir beladan kurtulacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments