Rüyada altın taşlı bilezik görmek

Rüyada altın taşlı bilezik görmek hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, güzel olaylarla karşılaşılacağına, umutlarının çoğalacağına, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, elin bollaşacağına alamet eder.

Rüyada altın taşlı bilezik gördüyseniz:

  • Tam anlamıyla bilgi sahibi olmadan tartışmalı ortamlara girmek imajınıza zarar verebilir.

Rüyada altın taşlı bilezik görmek iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, programların ve projelerin tutmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada taşlı altın bilezik görmek hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, tüm sıkıntıların giderileceğine delalettir.

Rüyada siyah taşlı bilezik görmek büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına rivayet eder.

Rüyada taşlı bilezik takmak iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine alamet eder.

Rüyada beyaz taşlı bilezik görmek herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi taşlı bilezik görmek yeni işler alacağına, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına delalettir.

Rüyada yeşil taşlı bilezik takmak iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, işlerinin yarım kalacağına inanılır.

Rüyada mavi taşlı bilezik takmak ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments